AGENDA VOOR 2021 (alleen voor bewoners)

 donderdag 7 januari

Nieuwjaarsreceptie alle leden

( 10.00/12.00 uur)                                                

 donderdag 11 februari Wafels bakken
 zaterdag 17 april Sleuteldag
 maandag 19 april Algemene Ledenvergadering (alle leden)

 

 

 

 

 

 

 

 

De maandagavonden zijn spelavonden (van 20.00-22.00 uur) in de ontmoetingsruimte.

Iedere donderochtend (van 10.00-11.00 uur) is ons koffie-uurtje die worden verzorgd door Ria en Liesbeth. Alleen de derde donderdagochtend nemen Wil Rietveld en Ans Offermans dit over. Er zijn altijd medebewoners die evt. mee willen helpen.

In de maanden juli en augustus zijn veel bewoners op vakantie. Het koffie uurtje op donderdag gaat voor de thuisblijvers deze maanden gewoon door en wordt waargenomen door Wil en Ans.
We hebben ook een biljartvereniging waarvan je wel lid moet worden om mee te kunnen spelen. Iedere dinsdagmiddag (vanaf 13.00 uur ) wordt er gebiljart. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen.

Verder is er nog op vrijdag ( vanaf 14.00 - 15.45 uur ) in de ontmoetingsruimte een knutselmiddag. Er wordt gebreid, gehaakt, getekend, geschilderd en af en toe onder het genot van een kopje thee, uitgebreid gediscussieerd over allerhande onderwerpen.

Een hartelijk welkom aan de nieuwe bewoners. We hopen dat ze zich snel op hun gemak zullen voelen in onze woongroep. Het zou fijn zijn als jullie ook regelmatig vertegenwoordigd zouden zijn bij onze activiteiten. De onderliggende band is heel belangrijk in een woongroep als de onze.